שלום. וועדה ראשונה של הב"ל קבעה נכות כללית 86%, ו-60% אי כושר. הגשתי ערעור מפני שלא התייחסו למחלות שיש לי ולמצבי הנכון. הגשתי תביעות למחלת מקצוע, שנדחו. קבלתי קצבת נכות של 1,379 ש"ח והתקוממתי נגד הב"ל. פשוט השתוללתי עליהם באינטרנט, על העליבות של צורת עבודתם. על החוסר בהבנה לקרוא מסמכים ששלחתי אליהם. פתאום הם שלחו לבנק שלי חיוב של 2700 ש"ח. הבנק שלי שאל אותי מה לעשות והחזרנו את החיוב. קבלתי מהם הודעה שאני חייב את הכסף הזה משנת 2000. 13 שנים בהם אני עובד ומשלם את חובותיי. מה אפשר לעשות נגד זה. תודה.
אדי שלום,
אם במועד היווצרות החוב לביטוח הלאומי עבדת, על מעסיקך הייתה מוטלת החובה לשלם את התשלום החודשי, כחלק ממשכורתך. במצב זה עליך להפנות את התביעה למעסיק הרלוונטי.
בברכה,
עו"ד בוסתנאי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים