עו"ד אגם שלוב רב,
בחודש ספטמבר התחלתי לעבוד לראשונה כגננת מחליפה תחת משרד החינוך בירושלים. דיברתי עם המפקחת האחראית על ההחלפות וממש ביום למחרת היה צריך באופן בהול חלופה. הסכמתי ,מה שגרם לכך שכשעבדתי ביומיים האילו עדיין לא רשמית הייתי רשומה במערכת . לאחר היומיים האילו רציתי לסדר את הרישום באופן כמה שיותר מהיר שלא יהיו תקלות ואכן המקפחת אישרה לי שהיא שלחה את טפסי הרישום שלי לגזברות. הבעיה? עד היום הגזברות טוענת שיש בעיה ברישום של המחליפות (משהוא במערכת עצמה),לאורך כל השבוע שבו עבדתי יומיים בלבד. דבר זה אומר שבעצם לא קיבלתי את המשכורת שלי מספטמבר עד עכשיו.
האם יש חוק או משהוא שבא לטובתי במקרה הזה? התשובה האחרונה של המפקחת הייתה בשבוע שעבר שהגזברות אמרו לה שהם עובדים על התקלה.
תודה
נראה שאכן יש כאן הלנת שכר אולם הפסיקה לא מעניקה סכומים משמעותיים לכך.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה. 050-6060611
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים