התחלתי לעבוד במוקד שירות לקוחות במשרת סטודנט, בעת כניסתי למוקד ותחילת העבודה ניתנו לי טפסים לחתימה שבהם צוין שבמידה ואתפטר עלי לשלם קנס בסך 1500 שקלים אף על פי שלא קיבלתי העתק של החוזה, במהלך עבודתי נתקלתי בקשיים במתן משמרות עקב היותי סטודנטית ובין השאר מתפקדת במשרת אם בבית, עקב כך לא יכולתי להגיע לעבודה ונשלחה לי הודעה ע"י המעסיק שבמידה ולא אגיע לעבודה אני מתפטרת והם לא מפטרים אותי, וכתוצאה מכך יינכו ממשכורתי הדלה בכל זאת 1500 שקלים, שסך המשכורת שצברתי במהלך החודש מגיע בקושי ל 600 שקלים, עקב כך לא ניתנה לי משכורת
לא עזבתי את עבודתי, לא הגשתי התפטרות, אלא המעסיק התריע שאם לא אגיע לעבודה, מבחינתו התפטרתי, לשם הבנה לא יכולתי להגיע באותו יום לעבודה עקב בעיה משפחתית, לא הגשתי שום מכתב או טופס התפטרות אלא המעסיק הגיע להחלטה שהתפטרתי, כמו כן לדעתי הוא החליט כך על מנת לגבות ממני את הסכום הקנס כדי לא לשלם לי משכורת.
סיפור מעניין. מה השאלה?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים