שלום יש לי נכות ניידות 40% חלקי יציב בוועדת ערר. וכן נכות כללית 84% ואי כושר עבודה 100% פעמיים ביקשתי הלוואה עומדת ואישרו אותן מידית האחרונה הייתה בתוקף עד 22.8.20 לצערי לא היה מימון כספי לרכישת הרכב חדש ולכן לא נצלתי פעמיים את ההלוואה לפני כשבוע ביקשתי שוב הלוואה עומדת והפעם דרשו ממני למלא טפסים ובניהם ויתור סודיות שלא היה לי בפעמים הקודמים ונאמר לי שתוך שבועיים אקבל תשובה וכפי שציינתי את הקודמות קיבלתי מידית בסניף וללא טופס ויתור סודיות או חתימה על הטופס עלי לציין שאני מורה נהיגה והרכב מיועד לרכב עבודה להוראת נהיגה והשאלות שלי הן:
1. האם יש מצב שיזמנו אותי שוב לוועדה רפואית ?
2. האם יכולים לא לאשר את ההלוואה בגלל שזה רכב להוראת נהיגה? אם כי עלי לציין בשתי הפעמים הקודמים אישרו לי את ההלוואה למרות שידעו שזה מיועד לרכב עבודה
מודה לכם מראש על התשובה
טואיטו גדעון
גדעון שלום,
1. אצטרך לדעת עוד פרטים על מנת לענות על שאלה זו.
2. מנתוני שאלתך, לא עולה כי חל שינוי נסיבות במצבך, ולכן, אם לשיטתך אישרו לך בפעמים הקודמות, לא רואה סיבה שגם לא יאשרו לך בפעם הזו (גם אם הרכב המיועד להוראת נהיגה).
אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. 03-7700022
בברכה,
גל השחר, עו"ד
054-6456843
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים