חבר, תושב ישראל שאינו מדבר בעברית הלך לתומו, לפניו היו 2 תיירות שחשבו כי הוא עוקב אחריהן אולם זו הייתה דרכו. בסוף קטע הרחוב הייתה חנות אליה נכנסו וטענו שהוא עוקב אחריהן אולם זו הייתה הדרך שבה הוא היה צריך ללכת. בעל החנות עם עוד שני עובדים תפסו את חברי הכניסו אותו וסגרו את הדלת. הם כמובן לא מדברים אנגלית, לא רצו לתת לי את הכתובת והזמינו משטרה (שגם היא לא בדיוק עשתה את עבודתה). בלא לדעת היכן הוא הלכתי לחפש ומצאתי את המקום. כשהגעתי הוא כבר שוחרר בלא כלום כי הן לא התלוננו. מצאתי שם 2 ניידות משטרה!!! כאילו הוא אחרון הפושעים שלא שמעו באמת את סיפורו כי הוא דובר אנגלית. האם אני יכולה להגיש תלונה על בעל החנות שלא נתן לו לצאת מהחנות, שלא רצה להגיד לי את הכתובת להיכן להגיע?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים