אני בגיל 48 עובד באגף התברואה באחת הראשויות 26 שנים .אני מרים בממוצע כל יום אשפה כ 4 וחצי טון ומיתכופף בממוצע כ 200 פעם ..ודוחף מכלים במשקל ממוצע של 250 קילו. אני היתלוננתי על פגיעה בגב תחתון כתוצאה במשיכה של המכלים הכבדים היות והכאבים היו נוריים לא הרגשתי כאבים בגב צווארי . הרגשתי כאבים בגב הצווארי אחרי כחודש (עוד לא חזרתי לעבודה אחרי התאונה) האם ביטוח לאומי יכל ליטעון שזה לא שייך לתאונה ליפני כן אף פעם לא היו לי תלונות על גב צררארי אודה לכם על תשובתכם תודה
הביטוח הלאומי עשוי לטעון טענות מסוג זה, שכן הנטל להוכיח שהמגבלות מהן אתה סובל אינן משוייכות לעברך הרפואי מוטל על כתפיך, וכאשר הוא יעשה כך, נראה כי צעל פניו עומדת לך עילת תביעה מוצקה בבית הדין האזורי לעבודה על בסיס מיקרו טראומה.
אשמח לסייע.
בהצלחה.
אסף
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים