ערב טוב איך אני משנה את הכתובת של ההורים שלי אם אני כבר לא גר אצלהם וזה עבר להליך משפטי להוצאה לפועל במשרד הפנים אין כתובת אבל בויזה ובבנקים למשל יש כתובת של ההורים כי אני הייתי גר שם עכשיו כבר לא אבל השאלה איך אני משנה את הכתובת עם זה כבר עבר להוצאה לפועל === ואם אני אפתח תיבת דואר פרטית ואשנה את הכתובת לתיבת דואר הזאת אז הכתובת תהיה בתיבת דואר כל המכתבים יגיעו לשם כמובן אני לא אזלזל ויטפל וככה הכתובת של ההורים לא קשורה אליי יותר זה אפשרי ? כי אין לי כתובת אני נודד ==== אם אני אילך להוצאה לפועל יעזרו לי ומשהו קטן אחרון משרד עורך דין של חברת אשראי נמצא בחיפה ואני גר באיזור המרכז בני ברק רמת גן אני אצטרך לנסוע לחיפה או שאפשר לטפל בזה בתל אביב
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים