יש לי שאלה אם אני גר אצל ההורים בלית ברירה כי אין לי כסף ןיש לי הרבה הלוואות שאני בקושי עומד בהם בגלל המשכורת העלובה אם יגיע למצב של תביעות או עיקולים ההורים שלי אין להם עסק בזה נכון לא יכולים לנגוע בכלום ?אני מוכרח לציין שאני עובד אצל חברת הוצאה לפועל בתור עוזר מעקל
אורן שלום! לגבי ההורים אני ממליץ להגיש תביעה מטעם ההורים לקבלת פסק דין הצהרתי שאומר שכל הרכוש בדירה שלהם וכך לא יבואו אליהם הבייתה לקחת את המטלטלין. בברכה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
אני לא יכול לעשבות את זה בשבילם?
אורן! אתה יכול להכין את התיק עבורם אצל עו"ד, אבל הם יצטרכו לחתום על המסמכים ומבחינת בית המשפט הם יהיו התובעים. אבישי אוסטרייכר, עו"ד
לא הבנת אני עוד לאהגעתי לתביעות אבל אם אניי יגיע אני לא רוצה שיתקרבו לבית אפילו יש מצב שאתה תוכל לעזור לי בזה?? ברגע שיש את זה מצידי שיתבעו אותי מהיום עד שאני ימות העיקר שלא יתקרבו להורים שלי ולמשפחה שלי מבחינת הכול
יש אפשרות לטפל בעניין, עלייך לשכור את שירותיו של עו"ד.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים