אני מתגוררת בביניין בלב תל אביב העובר מזה שנתיים שיפוצי תמ״א 38.לאורך כל הדרך היזם אינו מתקשר עם הנציגות ועושה בביניין כל העולה ברוחו,ללא התחשבות בדיירים,וללא התייחסות לבקשותיו של פקח הבניה והנציגות,אנחנו במשפטים איתו,
אבל כרגע בימים אלו,הוא לא דאג להחזיר את דודי השמש והקולטנים למקומם,וזה הצריך מאיתנו הדיירים להזמין אנשי מקצוע ולהתקינם,משה זמנית בעל מקצוע להתקין הסתבר שלא השאיר לי מקום להתקין קולטנים,בטענה שדירה אחרת בביניין שלא יפה לה לפני כן דוד שמש תפסה את מקומי,מה עלי לעשות ?.נכון לעכשיו הדוד מונח על הפיגומים,והוא לא מוכן לתת מענה.
אתי שלום,
מהלך הדברים שאת מתארת עולה כדי הפרה בוטה, גסה ויסודית של ההסכם (כמובן בכפוף לקריאת ההסכם ובחינה מדוקדקת שלו)
על פניו היתי ממליץ כי בהנחה והנחת היסוד שלי נכונה לפנות לעו"ד הדיירים ולבקש ממנו להפעיל את הערבות הבנקאית אשר הוא מחזיק לטובת מקרים מסוג זה,
בהצלחה,
אמיר שטיינהרץ, עו"ד
מנהל פורום מקרקעין ותמ"א 38
03-6329444
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים