הבוס שלי התחיל בזמן האחרון לגעת בי כאילו בדרך אגב. הערתי לו על זה כבר כמה פעמים והוא כל הזמן מתנהג כאילו הוא בכלל לא התכוון למרות שברור לי לגמרי שהוא נוגע בי בכוונה. איך אני אמורה להתמודד עם זה?
תבהירי לו בצורה חד משמעית ובאופן שאינו משתמע לשני פנים שהוא נוגע בך וזה לא נעים לך ובין אם זה בכוונה ובין אם בטעות שזה לא מעניין אותך ושישים לב לידיים שלו. תעשי את זה בתקיפות ובנחישות על מנת שהוא יבין שנמאס לך. אם גם זה לא עוזר פני לאחראי על אכיפת החוק אצלכם ( בהנחה שאתם חברה של למעלה מ-25 עובדים ) ותדווחי. ברור לי שאת חוששת לעבודה שלך אבל מצד שני אם כלו כל הקיצין ואין ברירה אז זה מה שצריך לעשות.
עו"ד ערן צלניקר
גם לי זה קרה באוני' ולא מבין וממשיך עד שיום אחד נגע בי ופשוט מהכעס והעצבים יצאה ממני כזאת צרחה שכולם שמעו והוא גם היה בהלם כי אני טיפו מאוד שקט.. ואז אמר:
" גם אם תרצי אני לא אגע בך" הייתי בהלם סוף סוף הוא קלט.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים