שלום רב,
אני מוטרד למעלה מחודש ע"י חברת HOT ונציגיה. למרות בקשותיי הרבות להפסיק ליצור עמי קשר אני סובל משיחות טלפון רבות בנוגע לשיווק ומכירה בכל שעות היום. יש לציין שאני איני לקוח של החברה למעלה מחודשיים.
יש לי תיעוד שיחות נכנסות ויוצאות מול החברה.
מסמכים המעידים על סוף ההתקשרות ביני לבין והחברה ובקשתי בכתב ובשיחה להפסקת ההטרדה.
שיחות שהקלטתי עם מנהלת שירות לקוחות מודיעה לי במפורשות שהמספר שלי חסום לשיחות אך משום מה ממשיכים להתקשר ולהטריד אותי. ובאופן כללי תיעוד מוקלט להמון ליקויים בהתנהלות החברה מולי: נציגים אשר מנתקים שיחות, נציגים רבים אשר מבטיחים לרשום את בקשתי לא ליצור עימי קשר אך לא השאירו תיעוד כלל לאחר השיחה. נציגים אשר מעבירים את הטיפול בי ממחלקה למחלקה לא רלוונטית ( הועברתי לטיפול במחלקת גבייה למרות שאין לי חוב בחברה) וממשיכים לטרטר ולהטריד אותי גם לאחר סיום ההתקשרות איתם.
אני מעוניין לתבוע את חברת HOT על הטרדה טלפונית בלתי פוסקת.
אני מעוניין להוציא מהחברה את ארכיון הקלטות השיחה שנמצא במערכת שלהם אך נציגי החברה טוענים שרק עו"ד יכול לעשות זאת (לאחר שנאמר לי מספר פעמים שאין אפשרות כלל לגשת לקבצי ההקלטה – גם זה מתועד).
אשמח לקבל עזרה בכדי להפסיק את הסבל הנוראי הזה.
תודה מראש, אורן.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים