במרץ 2018 התחלתי לעבוד במקום עבודה מחוץ ליישוב מגוריי, עד 2019 חייתי בכרמיאל שהיו ישוב מזכה בהקלת מס אך לא הצלחתי להסדיר את העניין הזה בטופס 101 מכיוון שהיישוב הנחמד שגרתי בו (כרמיאל) לא היה מוכן לספק לי אישור תושב, דרשו כל מיני הוכחות לזה שאני גרה בכרמיאל (גרתי אצל ההורים) דרשו הוכחות כמו השתתפות בחוגים בכרמיאל ונסיעות, לא הצלחתי לספק את ההוכחות הנל מכיוון שלא השתתפתי בחוגים ונסעתי באוטו פרטי מדי יום, לאחר מכן חייתי כשנה בטבעון וב2020 שבתי לכרמיאל למספר חודשים נוספים ועברתי לעפולה.
מדובר בחודשים רבים (כשנה אם לא יותר) בהם התגוררתי בכרמיאל אך לא קיבלתי הטבות במס כי סירבו להעניק לי אישור תושב, חבל כי מדובר בסכום כסף לא מבוטל, שאלתי היא איך אוכל לטפל בעניין הזה בדיעבד ולקבל החזר רטרו? האם יש סיכוי? לאיזה סוג של עורך דין עליי לפנות ? תודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים