שלום רב אני גרה בבניין שקו הביוב הראשי שלו עובר בשטח שלי וכל חלקו של הקו שעובר בשטח שלי היה מקולקל דבר שגרם להצפות של ביוב אצלי בשטח
ברוב חוצפתם של השכנים לאחר פניות רבות בבקשה לתקן ביחד איתם את הקו ביוב נתקלתי בסירוב לאחר התייעצות עם עו"ד נאמר לי שיש חוק לגבי תיקון חירום של קו ביוב ושאני אשלם בהתחלה הכל ואז אוכל לדרוש מהשכנים לשלם לי את החלק היחסי
ביצעתי את התיקון לאחר שקיבלתי עשרות פניות ואזהרות מהעיריה והשכנים
אבקש את עזרתכם בלמצוא את החוק הנ"ל בכתוב כי השכנים עדין לא מוכנים לשלם לי את החלק שלהם בנושא הנ"ל
במידה ועמדת ב- 4 התנאים שנקבעו בפסיקה כמזכים בעל דירה בהחזר בגין הוצאה שהוציא לתיקון ברכוש המשותף (ראי "הלכת רוס") ובעלי הדירות/נציגות לא מוכנים לכך- יש להגיש תביעה למפקח על רישום המקרקעין. רצוי לפנות לעו"ד.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים