לאחר שנגרמה לי תאונה והנהג האשם הודה ואף פתח תביעה בחב הביטוח שלו בסופה נדחתה פנה אליי וביקש שלא אדבר עם חב הביטוח שלו והוא ישלם לי א גובה הנזק. מזה מס חודשים לא משלם ואין מנוס אלא לפנוטת לבית משפט. לטענתו אין לו כסף ובית המשפט לא יאפשר לשלם אלא בסכומים זעומים. השיחה מוקלטת בו הודה שהוא אחראי לנזק . לצ יין שהוא הבטיח ונתתי לו זמן לבקשתו לקיחת הלוואה. הוא ממש שיקר לי וניסה למשוך זמן. לדעתכם והנחייתכם….
סימה שלום, יש לבדוק עם הביטוח שלו מדוע התביעה נדחתה ובהתאם לממצאים להגיש תביעה נגד חברת הביטוח והנהג בבית משפט. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
סימה שלום, יש לבדוק עם הביטוח שלו מדוע התביעה נדחתה ובהתאם לממצאים להגיש תביעה נגד חברת הביטוח והנהג בבית משפט. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים