בשנה שעברה היה לי ביטוח רכב במגדל דרך סוכן ותקופת הביטוח הסתיימה בסופ חודש יולי, אבל לפני תום תקופת הביטוח הסוכן ניסה לשכנע אותי להישאר, והוא שלח לי "הצעה בלבד , אין כיסוי ביטוח", בסוף לא חידשתי את הביטוח במגדל דרך הסוכן אלא עשיתי ביטוח בחברה אחרת
אבל היום אני רואה שיש חיוב ממגדל (על ביטוח רכב) בסך 2640 שקל,
דיברתי עם הסוכן הוא ביקש שאני אשלח לו הוכחה ששילמת לחברת הביטוח האחרת כדי שהוא ישלח את זה למגדל כדי שהם יזכו אותי.
תוך כמה זמן אני אמור לקבל את ההחזר – יש הגבלה כלשהי – והאם יש לי על מה לתבוע את מגדל או הסוכן על ההתנהלות שלהם – ואם יש הגבלה של זמן עד שאני מקבל את ההחזר, ומגדל/סוכן לא עמדה בזמן, מה אני יכול לעשות
תודה
שלום,
עניתי על שאלותיך בפורום זה ובפורומים אחרים. אין טעם לשלוח שאלות אם אינך קורא אותם.
קראתי את התשובה לשאלה הקודמת
אבל עדכנתי פרטים לגבי המקרה והוספתי פרטים חדשים
ההתחלה של שתי ההודעת דומה אבל יש הודעה החדשה יותר מידע
ותודה על המענה המהיר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים