הי
שלחתי טלוזיה לתיקון ונאמר לי שתוך 5 ימים היא תחזור עברו להם ה5 ימים ונקבע לי שישלחו אלי את הטלויזיה ביום שלישי בשעות בן 4 וחצי ל6 וחצי ..וביום שני בבוקר אני מקבל הודעה שהשתנה השעות לשעה 9 בבוקר ל11 ובלי לתאם איתי או מתאים לי התקשרתי לניצגה ונאמר לי שהם לא יוכולים בשעות האלה להגיע לאחר שכבר תואם לי לשעות אלה ויש בידי גם ההודעות שנשלחו אלי ולתענתה אין באפשרותה לשלוח לי את הטלויזה אלה רק בשעה שנקבע ויהיה באפשרותם לשלוח לי את הטלויזה בשעות שאני יכול רק בעוד 5 ימים מהתיאום החדש משמע שלישי הבא האם ניתן לעשות משהו בנידון
בתודה מראה אלירן
שלום,
כן. למעשה ובהתאם למתואר החברה הפרה את ההסכם ביניכם ועל כן מגיע לך פיצוי בשל הפרת הסכם, הנזקים ועוגמת הנפש.
הי תודה על התשובה המהירה אשמח אם תוכל לכוון אותי מה עלי לעשות ולמי לפנות כי שדיברתי איתה היא תוענת שהחוק מקנה לה החלפת שעה עד 8 בערב לפני יום המסירה בתודה מראש אלירן
שלום,
אתה מוזמן לפנות אליי בעניינך ואשמח לעזור.
הייעוץ משפטי והשירותים המשפטיים בתשלום.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים