היי, אתמול נתפסתי מחזיק בסם החשוד בתור קוקאין בכמות של 0.5 גרם. השוטר ראה שאני אדם טוב וכל הזמן ניסה להרגיע אותי ואמר שהכל יהיה בסדר. על השקית היה רשום חצי-גבוה ובדו"ח שוטר הוא רשם שנתפס חומר החשוד בתור קוקאין. כל הזמן השוטרים שאלו אותי מה זה החומר הזה אך לא השבתי. לאחר מכן הגיע חוקר ועשה לי חקירת שטח. בחקירת שטח אמרתי את הפרטים הבאים- אני לא צורך סמים ומעולם לא צרכתי, את החומר הזה קיבלתי מבחור בטלגרם שאמר לי שזו אבקת תירס וזה עושה ראש טוב. הוא הגיע ומכר לי את זה ב50 ש"ח. אמרתי לו שהתכוונתי לצרוך את זה באמצעות הפה (לשון). נניח ובאמת החומר שבשקית הוא קוקאין, מה הן ההשלכות במידה ואני דובק בדברים שאמרתי? אני יודע שאני עונה על עבירת ההחזקה אבל מה אם לא צרכתי ולא ידעתי מה אני מחזיק? תודה.
הגרסה שלך בעייתית מצד אחד אך טובה מן הצד האחר. בכל מקרה היא נתנת לבדיקה והפרכה. חסרים לי לא מעט פרטים על מנת שאוכל להשיב בצורה עניינית ומקצועית. מדובר על כמות שאינה לצריכה עצמית ולכן התיק כרגע פתוח וניתן יהיה להגיש כתב אישום.
אתה מוזמן ליצור קשר טלפוני להמשך ייעוץ פרטני
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים