שלום .
רכשתי דירה בפרויקט מסוים ונתנו לי אופציה לבחור ריצוף באחת משני חברות . נגב קרמיקה . עוז קרמיקה .
בחרתי בנגב קרמיקה לאחר תקופת מה ביקשתי לבחור בחברה אחרת ולבטל את ההזמנה דיברתי עם הקבלן שנתן את אישורו דיברתי עם חברת נגב וביקשתי לבטל אמרו לי שיבטלו (טלפונית בלבד ללא אסמכתא ) ומיד בחרתי בחברת עוז קרמיקה את כל הריצוף . לאחר כשנה נכנסים לדירה ומתברר שהריצוף שכבר הותקן בדירה הוא של נגב וכי נגב לא ביטלו את ההזמנה כלל . מנהל הסניף בנגב טוען שלא ביקשנו לבטל וההוכחה שאין בידינו שום אסמכתא לכך . כך שנוצר מצב שבנגב לא מוכנים להכיר בטעות ולטענתם התרשלנו בזה שלא ביקשנו אסמכתא .
האם יש משהו שניתן לעשות . במצב הנוכחי זה מילה מול מילה ללא כל אסמכתאות מלבד פירוטי שיחות שמתאימים לסדר הדברים כפי שאני מתאר אותם . תודה על המענה
שלום,
כאשר מדובר במילה מול מילה מבלי שיש לך ראיות להוכחת טענותיך, אין מה לעשות.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים