הבת שלי הייתה שנה שנייה בגן ובשנה הזו לא חתמנו על חוזה.התשלום החודשי הוא 2550 ×12
ואני שילמתי 2760 ×11 כדי להוריד תשלום אחד כביכול על אוגוסט כדי שנוכל לשלם לקייטנה בחודש זה.
בעקבות מצב הקורונה נאלצנו לעבור דירה לעיר אחרת ולהוציא את הילדה מהגן במרץ.ביקשנו מהגן החזר כספי על התוספת תשלום מעבר לתשלום החודשי הרגיל זאת אומרת ההפרש בין 2760 ל2550 שח על כל חודש ששילמנו שהילדה הייתה בגן והגן לא מוכן להחזיר את הכסף בטענה שזהו תשלום יחסי על אוגוסט שחייב לשלם כשבכלל הילדה לא תיהיה בגן באוגוסט וגם לא בחודשים שלפני כששוב אנחנו לא תחת חוזה.
השאלה אם אפשר לתבוע את הגן על הכסף שמגיע לי חזרה בנוסף כשיש הקלטה של שיחה עם בעל הגן ובה הוא מסכים שמגיע לנו ההחזר אבל הוא מוכן להחזיר רק 500שח
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים