שלום חיים,
קיימת פסיקה של בית משפט לתביעות קטנות לטובתי אשר אומרת שעל נתבעת לשלם לי כסף והוצאות.
במהלך התיק הנתבעת לא הגיעה לשום דיון מתוך 3 הדיונים שהתקיימו וכל פעם לאחר הדיון שלחה בקשה לביטול פסק דין שהתקבלה פעמיים למרות שזומנה כדין.
גם עכשיו בפעם השלישית היא מבקשת לבטל פסק הדין למרות שיש מסירה כדין. וגם עכשיו עליי לשלוח את תגובתי לבית המשפט.
שאלותי
1. האם אני יכול לבקש מהשופט שיוסיף עוד כסף לפסק הדין האחרון עבור הטרחה, זמן, עוגמת נפש וכו' שנגרם לי עקב מחדלי הנתבעת והבקשות החוזרות שלה לביטול פסקי דין.
אם כן אך עושים את זה?
בכבוד
אני מתכוונת פיצוי נוסף עבור כל תגובה שעליי לרשום ולשלוח(זמן עוגמת נפש וטרחה) בעקבות הסחבת והבקשות החוזרות לביטול פסקי דין
שלום,
1. לא ניתן במסגרת תגובה לבקשה לביטול פסק דין לבקש לתקן את פסק הדין ולקבוע סכומים גובהים יותר ממה שנפסק בפסק הדין, אך בהחלט ניתן לבקש פיצוי כספי במסגרת הוצאות משפט.
2. באם באופן מוזר, בית המשפט יאשר את ביטול פסק הדין בפעם השלישית, אזי במסגרת הדיון הבא יהיה ניתן לבקש פיצויים גבוהים יותר כפי שמבוקש.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים