יש לי אח עו"ד במקצועו איש נאלח ורמאי,ניצל באופן מחפיר את האח הגדול חסר ישע המחזיק ברכוש משפחתי,רימה את בית המשפט במצג שוא, שאני מתנכלת לאחי, שיחסיו עימי מעוולים לאורך שנים, חתם במקומו על צו הגנה. ההתנהלות המשפטית היתה קלוקלת ולקויה מחוסר זמן, ניתן צו הגנה על בסיס מידע כוזב ושקרי על מנת להיות קרוב אליו במטרה להשפיע עליו על החלטותיו,השופט טרם עלה על ההונאה החמורה, איזה הליך ניתן לעשות על מנת להאיר את פני בית המשפט על ההונאה והמירמה של האח הנלוז שלא איכפת מבריאות האח אלא טובת כיסו הפרטי, וזאת אחרי אלימות קשה מצידו בעת שרציתי לבקרו מונע ממני זאת.
שלום יעל, צו הגנה ניתן בדרך כלל במעמד צד אחד ואז נקבע בתוך מס' ימים ספורים דיון במעמד שני הצדדים. מתיאורך קשה לי להבין האם ביהמ"ש קבע דיון במעמד הצדדים ושמע אתכם וקיים חקירות. כמו כן- לאיזה פרק זמן נקבע צו ההגנה? תמיד ניתן גם לבטלו לאחר מכן
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים