האם עורך דין יכול להגיע לדירה של דייר המשלם בזמן שלוש וחצי שנים, בטענה של הפרת חוזה, כי חבר היה בדירה ושילם שכירות לאותו חודש, לפונות את מי שחתום, כשהוא מביא מנעולן, צועק לשוטרים שיש פסיקה ברגע זה מהעליון, מפחיד עושה שיחת טלפון שמגיעים שישה מפנים, וצועק יש לי 30 יום לפוצץ אותך מכות. ובנוסף ניגש לתחנת משטרה להגיש תלונה על אלימות, ואלה בגלל הצילומים שנתתי להם לא קראו לי למשטרה לחקירה? האם הוא צריך צו מבית משפט גם בעת הפרת חוזה? יש סעיף בחוזה שאומר שאסור לי להכניס דייר, אלא אם כן בהסכמת הבעלים והיה הסכמה בעל פה, כמו שכתוב שאסור להכניס כלב אבל היה כלב 4 שנים, ובנוסף כל מה שהוא כותב להגנתו, זה ידיעות כזב.
חלק מהטענות שלך הן לא לפורום הזה אלא לפורום שעוסק בדיני שכירות. היה ובוצעו עבירות פליליות דוגמת אלימות אזי ברור כי משטרת ישראל תטפל בכך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים