שלום רב,
באתר של ההסתדרות החדשה כתוב שהישגי ההסתדרות החדשה בתקציב 2013-2014 באים לידי ביטוי בין השאר בכך: ששר האוצר התחייב לפעול להבטחת התשלומים הרטרואקטיביים מ 1.5.2012.
אני מניח שזה נושא שנוגע לעשרות אלפי עובדי קבלן בתחום השמירה והניקיון ואשמח לקבל תשובות מפורטות ומדויקות לשאלות הבאות:
א) האם ההסכם חל על מאבטחים במוסדות חינוך בערים?
ב) האם תוקפו של ההסכם אכן חל רטרואקטיבית מחודש מאי 2012 בייחוד לגבי גובה השכר השעתי? ואם כן אז מהו השכר השעתי בכל פעימה של העלאת שכר לפי תאריכים?
ג) האם יש הסכמה סופית לגבי הרטרואקטיביות מחודש מאי?
ד) האם גם דמי ההבראה שכתוב שיעלו במיידי בתוספת של 1000 ש"ח הם רטרואקטיבי מחודש מאי 2012?
ה) אם סיימתי את עבודתי בחברת השמירה בחודש מרץ 2013 האם אני גם זכאי לכל התוספות רטרואקטיבית מחודש מאי 2012 ועד למועד סיום עבודתי?
באתר ההסתדרות החדשה מופיע קובץ המכיל פרטים לגבי ההסכם לשיפור התנאים של עובדי השמירה והניקיון במגזר הציבורי.
תודה רבה!
א. ככל שהם מועסקים על ידי המגזר הציבורי התשובה חיובית.
ב. ההסכם מפרט באופו מדויק את שאלותיך ואין לי אלא להפנותך להסכם.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים