היי, הייתי אמורה להינשא בחודש ספטמבר 2020, וביטלתי בימים האחרונים את העסקה מסיבות אישיות משפחתיות (שאינן מוות של קרוב משפחה מדרגה ראשונה). בחוזה כתוב כך: "במידה והמזמין מבטל או ידחה את האירוע הוא ישלם פיצוי מוסכם כמפורט להלן: עד 90 יום לפני האירוע 10% מסכום ההזמנה כולל מע"מ". למה הכוונה במשפט? אם ביטלתי את האירוע 90 יום לפני החתונה אני משלמת 10%? ואם ביטלתי את האירוע 150 יום לפני החתונה? פשוט לא הבנתי האם הכוונה ב"עד 90 יום" היא 90 יום ומטה או 90 יום ומעלה… אשמח לעזרה…
למיטב הבנתי ממה שצירפת לשאלתך, אם את מבטלת החל מיום שחתמת על ההסכם ועד 90 ימים לפני מועד האירוע, את צריכה לשלם 10%. אני מניח שיש הוראות שאומרות שלאחר מועד זה, את צריכה לשלם סכום גדול יותר.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים