שלום
אם לאחר מחדלים של הרשות החוקרת, הגעתי לשמוע אצל התובע.
התובע נתן לי 20 יום לתת את הראיות, ובסיומם החוקרים יזמנו אותי לתת הודעה נוספת ואת הראיות
שמצאתי.
עבר הרבה מעל 20 יום, ועוד לא קבלתי שום הזמנה או הודעה מהמשטרה, ובטח שלא מכתב רשמי.
כמו כן ניסיתי לצור קשר עם התחנה ולא ענו לי במספר שנתנו לי מהמוקד. (ושלחתי פקס לתובע אם
בקשה לזמן אותי בהתאם להבטחה שלו)
אני כרגע במצב רפואי לא טוב, ואין ביכולתי להתרוצץ בין משרדי המרחב בחיפוש לאן להגיש את הראיות.
אם לאור כל מה שכתבי (הכל עם אסמכתאות ומתועד) התובע יגיש כתב אישום אם זו עילה לביטול כתב האישום?
אני מתרשם כי לא נערך לך שימוע כדין ולכן אי קיום שימוע עלול להביא לביטול כתב האישום. זה לא אומר כלום כי יעשו לך שימוע ויגישו מחדש. מציע לך לשקול לשכור עו"ד על מנת שינהל בשבילך את העניין
אתה מוזמן ליצור עמי קשר להמשך ייעוץ/פגישה אישית
עו"ד ערן צלניקר
השימוע נעשה עכב מחדלים ברשות החוקרת ואי רצון שלהם לקבל ראיות, ולא מדובר בעבירת מסוג פשע אלא תקיפת סתם, מה הדין של זה עם הערות הנ"ל
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים