שלום , בתום מנוי ל-4 חודשים ללא התחייבות רכשתי מנוי שנתי למגזין נשיונל גיאוגרפיק לילדים , לא נשלחה אלי חשבונית מס .גם באותה השיחה עם הנציגה של החברה היא ציינה שמגיעה לי הטבת יומולדת ומתנת הצטרפות למנוי השנתי.
לא עלתה המילה " התחייבות" לשנה . הנציגה לא ציינה בפניי שיש התחיבות ואני לא שאלתי (ולא זוכרת אם גם שאלתי).
כשרציתי עכשיו לבטל את המנוי טענה הנציגה שעלי להחזיר את המתנה שקיבלתי מהם וטענתי שהם לא טרחו לשלוח לי תקנון משפטי על הצטרפותי ולא חשבונית על העסקה שנעשתה והיא ענתה שתשלח לי עכשיו .
הם רוצים לעשות בירור ויקח להם 3 ימי עסקים למרות שכבר האזינו לשיחה שלי עם הנציגה בזמנו ולא נאמר שיש לי התחייבות בכלל .אני טוענת שאין שום סיבה לחייב אותי. הם טוענים שחובת ההוכחה עליי.
מה נכון ? אם לא קיבלתי חשבונית מס על העסקה , לא הציגו בפני תקנון שמראה כי המנוי השנתי בהתחייבות – האם עלי להחזיר את המתנות ? האם אחרי כל זה אני מחוייבת לשלם את כל התקופה ?
חייבת תשובה דחוף .
שלום,
קראתי את הדברים.
את טוענת בתחילת הדברים כי מדובר במנוי שנתי. מנוי שנתי זה אומר מנוי לשנה (שלמה). זה הרעיון של מנוי שנתי.
בכל מקרה ככל שלא נאמרו לך התנאים (בכתב או בעלפה) טרם ביצוע העסקה – אזי את רשאית לבטל את העסקה.
בעניין המתנות / ההטבות – אני מציע לך לנהוג בתום לב ולהחזיר אותם. הרי על פי שיטתך כל אחד יכול לעשות מנוי לקבל מתנות והטבות ואז כעבור יום לבטל את העסקה ולהישאר עם המתנות. זה לא תקין.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים