הגשתי תביעה נגד עסק שביצע אצלי התקנת פרקט אבל השתמש בחומרים אחרים לא לפי מה 'היה כתוב ומצוין בהסכם. תבעתי את בית העסק בסכום כספי כלשהו אך במעמד הדיון עם השופט הוצעה פשרה שבעל העסק יחזור, יפרק את הפרקט, ישתמש בחומר שסוכם וירכיב מחדש, ונתנה לו הוראה בפסק הדין לבצע זאת תוך חודשיים, עם התראה של שבוע מראש מהצד שלי
בפועל המצב הוא, שמאז אני חצי שנה מתרוצץ אחריהם ועד היום לא באו לבצע את העבודה! יש ברשותי את הכתוביות הואטס אפ שבינינו.
האם אני יכול תביעה חדשה, עוד הפעם, ולבקש פיצוי כספי מחדש, וענישה בשל ביזוי בית המשפט?
שלום,
כן בוודאי. הייתי מתחיל בלפנות לשופט שנתן את פסק הדין. אם השופט לא יסכים להתערב יש להגיש תביעה רצינית כנגד הנתבע ולכלול בה בנוסף גם פיצויים בגין חוסר תום לב, ביזיון בית משפט, הפרת הסכם וכד'.
מציע לך הפעם לא להגיש את התביעה כתביעה קטנה אלא כתביעה בבית משפט שלום.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים