שלום, אני נמצאת בתהליך של מיחזור משכנתא, הבנק ביקש ממני להביא מהחברה המשכנת שזה הקבלן כתב התחייבות לרישום משכנתא אך הקבלן מתחמק מלחתום לי על הטפסים מכיון שאני בתהליך של תביעה משפטית איתו על ליקויי בנייה רבים שלא מוכן לתקן, האם הוא חייב לחתום לי כל עוד הוא החברה המשכנת, ומה עליי לעשות אם הוא לא חותם?? לאישור של המיחזור יש תוקף!
לדעתי הסכסוך המשפטי ביניכם בנושא ליקויי בנייה, ודאי אינו מפקיע את חובותיו של הקבלן לאפשר מיחזור של משכנתה.
אם הקבלן מסרב לחתום, ניתן לבקש צו מבית המשפט המכריח אותו לחתום, ואף לתבוע אותו על נזקים שנגרמו.
בכל מקרה, המשמעות זה לנהל הליך נוסף מול הקבלן (בהתייעצות עם עורך הדין שלכם בתביעת הליקויים, ניתן לחשוב על אסטרטגיה אשר תאפשר לכם לנצל את ההליך הקיים גם לצורך זה).
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים