ביום שבת חניתי את הרכב בת"א אחרי תמרור עצירה וחנייה אסורים למעט פריקה והורדת נוסעים. מתחת לתמרור צירפו שלט המחולק בקווים ל-3 חלקים, המתייחסים לתמרור. אחת מהנקודות פירטה את השעות בהן התמרור תקף בין ימי א'-ו'. לצורך העניין שלחתי להתייעצות בקרב מספר אנשים בוואטסאפ וכולם הבינו את הנחיית התמרור כמוני.
לאחר שעתיים הגעתי למקום והרכב נגרר ונקנס. ראשית כל הנקודות מופרדות כך שכל אחת מהן מתייחסת לתמרור ומוסיפות על ההנחיה שלו, ולכן לא אמור להיות תקף ביום שבת. אני רוצה להוסיף ולהגיד שגם אם מנסים להצדיק איכשהו את האמור בתמרור ההנחיה מבלבלת ולא ברורה כפי שהם התכוונו ולכן לא נראה לי הגיוני לאכוף אותו. בנוסף אם כבר הענישו אותי, גררו לי את הרכב בליל שבת, אילצו אותי להגיע עד אליו ולשלם על שחרורו אני לא מבין למה צירפו גם דו"ח, הרי הרכב נגרר וככה או ככה אינו "מפריע" יותר לציבור.
אשמח לחוות דעתכםן
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים