שלום,אני ממפוטרי בנה"פ 2003 ,בפיטורים הם טעו בחשבון ולא חישבו לי שעות משמרות הלילה שעבדתי בסניף נתבג בסך 140 אלף שקל, דאז, מנכל הבנק טען "הוא קיבל שכר עבור השעות האלה שלא ניכללות בהסכם השכר של אז " (היום יש להם תוספת אחרי כול הקרב שאני מנהל נגדם, הוצאנו את זה לרואה חשבון שהיה מקובל על שנינו ואני שילמתי אז300 שקל עבור בדיקה והוא קבע :"ערן זכאי לפיצוי פיטורין עבור משמרות הלילה.."אבל הבנק מסרב לשלם לי ,בערך של היום זה למעלה מ250 אלף,ואמרו לי אז:"אתה השעיר לעזאזל של הבנק כי אתה עובד המשמרות הראשון שמפוטר ולפי התיק שלך יבנו את ההסכם לעובדי המשמרות כך שאם הם יזרקו אותך ללא פיצוי על המשמרות הכוח יהיה בידם,אבל אם תנצח אותם הרי אתה תודיע לכול החברים שלך,שנישאר לי רק אחד, וכולם יעשו מהתיק שלך בתור תקדים"..אז מה אני עושה??
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים