בוקר טוב,
יש לי חובות שהזנחתי של בין 50,000-60,000 בעיקר לבנקים ולעוד 2 נושים קטנים,חובות של 5-6 שנים.
האם לדעתכם כדאי להתחיל תהליך של איחוד תיקים או להגיע להסדר עם כל נושה בניפרד ?
כרגע המשכורת שלי נכנסת לחשבון הבנק של אמא שלי,כיוון שאין לי חשבון בנק,הוא מעוקל,אני יודע שזה לא תקין ,אבל אין לי ברירה.
ראוי לציין שאני חושש להגיע לאיחוד תיקים כי אז תהיה גם חקירת יכולת ושם ישאלו לאיפה המשכורת שלי מופקדת ,ואז יגלו שהיא מופקדת לאמא שלי,השאלה אם זה יבוא לרעתי.
אני מודע באופן כללי שהזנחתי,אבל עכשיו אני מעוניין להגיע להסדרים ולשלם את החובות.
אשמח אם עו"ד יפנה אלי או ייתן לי עצה ראשונה
סער שלום, זה שהמשכורת מופקדת אצל אימך אין בעיה עם זה כל עוד אתה נותן הסבר הגיוני. כל עוד אתה לא באיחוד תיקים אתה רשאי להגיע להסדרים, לאחר מכן כבר לא. אם ניתן להגיע להסדר עם הנושים עדיף, אם לא אז לעשות איחוד תיקים. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים