מאחר ומכון התקנים הוא מונופול יש לי איתו סכסוך בגלל הסחבת המטורפת בקבלת אישורים ומאחר והמדינה צריכה לתת אישור סופי לשחרור מוצר אחרי בדיקה שלוקחת למעלה מחודשיים במכון התקנים יוצא שאני מחכה 3 חודשים אם לא יותר עד שנותנים לי שחרור אחרי שאיבדתי את כל יכולתי למכור כבר את המוצרת
שלום יוסף,
משאלתך עולות מספר סוגיות הדורשות בירור מעמיק יותר כגון מהות הבדיקה שנדרשה במכון, התכתובת שהיתה ביניכם מאז, ומסמכי הזמנת הבדיקה שעליהם חתמת, הסיבות להסתמכות שלך על פרק הזמן, הנזקים שנגרמו לך ועוד ועוד.
באופן כללי מכון התקנים הנו ישות משפטית עצמאית שיכול לתבוע ולהיתבע ואולם מומלץ לבחון את קיומה של העילה לעומק לפני הגשת כתב תביעה לבית המשפט.
להמשך בירור בעניין זה, אתה מוזמן לפנות אלי, בטלפון המופיע בעמוד שלי באתר ואשמח לסייע לך בעניין.
בברכה, דרור
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים