שלום לכולם.
לפני מספר חודשים זכיתי בהגרלה לשמלת כלה במתנה.
היה צריך לבצע פעולות שוליות של לשתף לעקוב לייק וכו'.
כאשר יצרתי קשר לקביעת פגישה . נאמר לי שאני צריכה לקנות שמלה ראשונה כדי לקבל את השנייה.
עכשיו חוץ מזה שאין לי צורך בשמלה נוספת כי בעיניי זה מיותר ויקר -זכיתי בהגרלה של שמלה במתנה . בשום שלב לא היה רשום בתנאים של ההצטרפות בהגרלה כי אצטרך לרכוש שמלה ראשונה .
עשיתי כמה צילומי מסך של הפוסט עצמו לפני ששאלתי בנימוס האם היא בטוחה בנושא.
המעצבת ענתה שאין הגיון במסירת שמלה במתנה ושלחה לי צילום מסך של אותו הפוסט אבל הפלא ופלא הוספו באורח פלא כוכביות שמציינים שזה מותנה בקניית שמלה ראשונה.
עכשיו אחותי צ3 חודשים מהחתונה וזו והשמלות שהוגרלו היו מוכנות לכן אין צורך להגיע חצי שנה מראש זה רק להצר ולהתאים לגופי.
שאלתי כזו האם המעשה הזו חוקי . רק בגלל שזה הגרלה של הרשתות החברתיות אז אפשר לשנות את הפוסט )אצל יש צילומים של המקורי). אשמח לתשובתכם
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים