שלום ,
הסיפרו הוא ככה , אחותי נמצאת בהליכי גירושין ובעלה מאיים עליה שהוא ילך לבית משפט עם הודעות שיש לו מהמחשב של אחותי מתכתבת עם גיסה. חשוב לי לציין שחוץ מההתכבות במחשב לא קרה ביניהם שום דבר (לא מגע וכו…) יש להם 4 ילדים (הגדול בן 12) וגיסי לא רוצה לשלם לה את הסכום של הכתובה ולא רוצה לתת לה את החלק שלה בפנסיה הוא גם רוצה לקחת לה את הרכב ת הוא לא רוצה לשלם חוגים לילדים בקיצור הוא רוצה כל מה שהיא מבקשת ושמגיע לה על פי החוק הוא לא רוצה לתת לה והוא מאיים עליה שאם היא לא תסכים לתנאים שלו הוא יפרסם את ההודעות שיש לו . חשוב לציין גם שהוא יצא מהבית ושההתכתבות של אחותי עם גיסה קרתה לפני בערך 3 שנים .
השאלה שלי היא האם ההודעות האלה קבילות בבית משפט ?
והאם זה נחשב כבגידה?
תוכן ההודעות חשוב מאוד שכן הוא יכול להעיד על מה שקרה או לא קרה בין אחותך לגיס. לא כאן המקום לעסוק בכך ולכן אני מציע לה לפנות לייעוץ משפטי.
זכויותיה הכספיות של אחותך מוסדרות בחוק. עליה לפנות לעו"ד שיפעל בעניין ויסיע לה למצות את זכויותיה ולקבל את המגיע לה.
עו"ד משה און
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע הינה באחריות המשתמש בו בלבד.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים