במהלך החופש הגדול התחלתי את עבודתי בחברה להשכרת רכב קטנה ומאוד נהנתי בעבודתי לאחר 3 חודשים(בתקופת החגים)שבחודש הראשון מבניהם עבדתי על שכר שעתי ולאחר מכן שונה לשכר גלובלי ואז נקרעה לי הרצועה ברגל ולכן הביאו עובד מחליף כי היה תקופת חגים והיה לחץ ואז כשבוע לאחר החלמתי וחזרתי לעבודה המנהלת פנתה אליי ואמרה לי שהם לא צריכים עוד עובד ובגלל שאני מועמד לגיוס בעוד כשבועיים(בסוף הגיוס גם נדחה ונשארתי ללא עבודה)היא מעדיפה לפטר אותי(ללא שימוע מראש ולמרות בקשתי לפחות להמשיך לעבוד עד העשירי היא לא הסכימה) חשוב לציין שנקעתי את הרגל בחזור מהעבודה ונוסף על כך למרבה תדהמתי המנהלת שינתה שוב את תנאי העסקה מגלובלי לשעתי
שאלתי האם זה מותר בכלל?ואם לא מה ביכולתי לעשות?
וגם נאמר לי שאם אני נפצע בעבודה או בחזור מהעבודה אני לא צריך ימי מחלה כדי לקבל תשלום על זמן ההחלמה האם זה נכון?
אשמח לקבל עזרה ותשובות מספר הפלאפון שלי הינו 0584761181 אשמח לקבלת עזרה בהודעת ווצאפ (אני חייל ואינני זמין במהלך היום)
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים