נשפטתי בהעדר מסיבה מאוד פשוטה שלא ידעתי על המשפט העבירה ( אי מתן זכות קדימה להולך רגל)
לעולם לא קיבלתי את דוח התנועה ביד…. ולעולם לא קבילתי את דוח התנועה אליי הביתה
אלה רק את מתן גזר הדין בהעדר
בתפסים שנשלחו אליי מבית המשפט ישנה חתימה שלי על כך שאני יודע על מועד המשפט ואת המשפט עצמו
בבדיקה נוספת של מי ששלח לי את המשמכים מהבית משפט עולה כי החתימה אינה תואמת תחתימתי האמיתית ולכן היא זוייפה בנוסף לכך שאיני זוכר מקרה כזה שהוזמנתי למשפט כנגדי ולא הגעתי ( דרך אגב אין לי שום עבירות תנועה קודמות ) וניראה שהתובע גם לא עשה שיעורי בית כמו שצריך כאשר כתב בגזר הדין שיש לי רישיון משנת 2008 טעות גמורה כי יש לי רישיון מ2005
פלאפון שלי הוא 0523757189 אשמח אם תצרו איתי קשר דרכו כי איני זמין באיי מייל
אני מעוניין לתבוע את התובע בזיוף חתימה…. האם זה אפשרי?
מה הסכום שאפשר להוציא מזיוף חתימה שלאחרייה הסתבכתי עם התליית רישיון נהיגה
וקנס של 1500 שקל שהולך וגודל בעקבות החתימה
זיו שלום רב, לפי סיפור המעשה, רצוי שתבדוק את כל הפרטים על גבי הטפסים (פרטים אישיים, מס' רכב ופרטי העבירה), כי נראה שאין לך כל מידע בדבר העבירה ולכן אולי היא בוצעה ע"י אדם אחר באותו שם כמו שלך….
לעניין זיוף החתימה, אתה יכול להגיש לביהמ"ש בקשה לביטול פסק הדין, בצירוף חוות דעת מומחה מטעמך, כדי להוכיח שמישהו זייף את חתימתך.
אשמח לסייע לך ולהנחות אותך בעניין הוכחת טענת הזיוף.
בברכת חג שמח ושנה טובה!
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים