התחלתי ללמוד נהיגה בתקופת הקורונה, נתקלתי חוץ מזה גם במורה נהיגה שלא רוצה ללמד ולא עושה כלום, וכך בישיבה שקטה עם פרצוף חמוץ הוא משך ממני אלפי שקלים עד שהחלפתי בית ספר לנהיגה. עכשיו בבית ספר השני היה לי שעור כפול על הבוקר ופיספסתי אותו. בית הספר בא אלי בדרישה לשלם על השעורים הללו. מעבר לזה, הם ציינו שלפני חודש חודשיים היה עוד שעור שלא התקיים, שזו הייתה פעם ראשונה שפיספסתי ואמרו שאני צריכה לשלם על זה גם.
האם מותר להם לעשות זאת? אני מרוויחה ביום עבודה 200 שקל, שעורי נהיגה אצלהם במחיר מאוד מוגזם של 170 שקל ל40 דקות. על מה אני צריכה לשלם? על זה שהמורה שתה קפה במקום לעבוד? האם אני יכולה לדרוש כסף חזרה מבית ספר קודם על כך שביזבז מזמני וכספי על שעורים שלא שעורים בכלל? ומה החוק אומר לגבי שליחת בקשה לתשלום עבור שעור שלא התקיים מלפני חודשיים (על כך לא נאמר דבר כשהשעור בוטל)?
שלום,
על מנת לזכות בתביעה בבית מפט יש צורך בעילה לתביעה.
שיעורי נהיגה עולים כסף ואת ידעת מראש את המחיר.
יש לשלם על שיעורים שקבעת ולא הגעת אליהם, הרי בזמן הזה המורה לא לימד תלמידים אחרים.
אם המורה (הראשון) התרשל רשלנות מקצועית ויש לך הוכחות לכך, את רשאית להגיש תביעה לקבלת כספך.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים