שלום, בתחילת אוקטובר יצאתי לחופשת לידה ובמקביל התפטרתי מעבודתי והגשתי תביעה לדמי אבטלה (לפי דין מתפטרת, כלומר מגיעים לי דמי אבטלה רק לאחר 90 ימים). בינתיים התקבלתי לעבודה שרציתי ואני מתחילה לעבוד מיד לאחר חופשת הלידה. אני מעוניינת למשוך/לבטל את התביעה לדמי אבטלה כדי שלא יהיו טעויות ולא יווצר לי חוב. במוקד של ביטוח לאומי אין תשובה והייתי רוצה לדעת האם ניתן לעשות את זה? מה התהליך? אגב, עוד לא קיבלתי שום תשובה לגבי התביעה, היא גם לא מופיעה בשום צורה באזור האישי של ביטוח לאומי. יכול להיות שלא התקבלה?
תודה רבה!
שיר שלום,
שאלתך נוגעת לענייניים טכניים… תנסי לקבל מידע באזור האישי ואם לא מסתדר עדיין אולי לפנות בצורה טלפונית למוסד לביטוח לאומי (או אפילו בהודעת מייל לכתובת הרלוונטית)…
את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. 03-7700022
בברכה,
גל השחר, עו"ד
050-3883833
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים