נעשה לי שימוע עי המעביד שאני יקבל מכתב פיטורין +30 יום הודעה מראש למחרת בסוף היום המעביד השאיר לי את המכתב באיזה מקום ובו כתוב היות והעובד אינו מבצעה את הוראות הממונים,מגיעה עייף לעבודה,מבצעה עבודות על דעתו.
ועל כן החליטה ההנהלהלפטר את העובד
נכתב תאריך כתיבת המיכתב ללא תאריך נתינת המיכתב וללא תאריך ההתפטרות בפועל
והתיחסתי למכתב כמיכתב פגום וביום השלושים המעביד הוציא לי מכתב הבהרה שביום ה30 לא ישולם לעובד הנ"ל שכר :
מה דינו של המיכתב הזה לגבי פיצוי הודעה מראש:
וכן כאשר בתוך הימים של ההודעה מראש חל חגים 5 ימים : וכן אם עבדתי ביום השלושים עצמו עד שהגיעה המעביד ואמר לי ללכת המעביד אינו מעונין לשלם לי על שעות העבודה האלו : האם אני זכאי לשכר עבור השעות האלו
אנועובדים בענף המסגרות 3שנים לא קוזז לי עבור חצי שעה של הפסקה חודש לפני הפיטורין המעביד החליט לקזז עבור הפסקה:
האם הוא רשאי לעשות זאת
האם יש חוק שמגן על העובד מפני ניצול העובד למטרת תחזוקת הבית הפרטי של המעביד כגון עבודות צביעת קירות חשמל אנסטילציה וכו" אעפ שזה התבצעה בתוך שעות העבודה
כאשר התחלתי לעבוד המעביד היה נדמה כאחד שדואג לעובדים כמחוה אני לא הקפדתי על תוספת שכר עבור שעות נוספות כיום שהתמונה השתנתה האם אני יכול לתבועה את התשלום שעות נוספות אלו"
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים