שלום רב!
שוטר נתן לי דו"ח על עמידה במקום אסור (חוסם נתיב תנועה) הוא רשם בדו"ח " שגרמנו להפרעה בתנועה- ראינו את הרכב הנ"ל כשהוא חונה בנתיב מול מכונית חונה מצד ימין(נכה)..
אני ראיתי שהשוטר חנה את הרכה שלו בחניית אדום לבן וחוסם נתיב בעצמו, כמו כן משוטט ברחוב ולא עובר במעבר חצייה. לאחר שקיבלתי את הדו"ח (לקח לו מעל 20 דקות), התקדמתי באוטו, עצרתי לשנייה בחניית נכים להחליף עם אישתי מקומות באוטו ואני יצאתי לצלם את שוטר. השוטר קלט שאני מצלם אותו, בא לעברנו (לא במעבר חציה) ולא נתן לאישתי לצאת, צילם אותה ושחרר אותה (ללא דו"ח) .לאחר מכן,אמר לשוטר השני שהם עומדים במקום אסור והזיזו את הניידית (גם את זה צילמתי).
1. אם אבקש להישפט, מה הזיכוי שאזכה? (האם בכלל שוטר יכול לתת דו"ח באותו זמן שהוא עובר עבירות תנועה)?
2. האם יש מה לעשות עם הצילומים שיכולים לעזור לי?
3. האם הוא יכול לתת לי דו"ח על הסיטואציה השנייה?
תודה רבה מראש,
שלום,
במקצוע שלי אין אפשרות להתנבא בעניין תוצאה. שנית, חשוב שתפריד בין העבירות לכאורה שמייחסים לך לבין העבירות שאתה מייחס לשוטר. העובדה שהשוטר התנהג לא בסדר ועבר עבירות אינן מובילות לזיכוי שלך אלא פותחות בפניך את האפשרות להגיש תלונות נגדו.
כמובן שמה שאתה מתאר פוגע באמינות של השוטר ולכן זה יכול לשמשמ בסיס לזכות אותך מהעבירות. אם הודית שביצעת עבירה כזו או אחרת אז לא יעזרו לך הצילומים…
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים