שלום,
אשמח להתייעץ, לפני כשנה וחצי(ינואר 2018) קיבלתי דוח נת״צ בדרך נמיר ת״א לכיוון כביש 2 (צפון).
הדוח ירד לי מהמשכורת בחודש ספטמבר האחרון בגלל שהרכב רשום על החברה ולקח להם זמן לערוך בירור,אך לא זו הנקודה.
ממחקר שעשיתי נסעתי באמת על נת״צ אבל בעקבות המלצה של וויז לפנות ימין בצומד(הפניה אינה מוגדרת נת״צ), שהקרבתי לצומד הוויז שינה מסלול והמליץ להמשיך ישר, כל הדרך רואים בוידאו באגף החנייה של עיריית ת״א שאני מאותת ימין(כלומר רוצה לפנות ימינה), לאחר שינוי המסלול אני עובר את הצומד ומיד שיש לי מקום להיכנס חזרה לנתיב הרגיל אני חוזר.
השאלה מה קרה במקרה שהוויז מכוון למקום מסוים וגם אם ללא וויז ופתאום קיבלתי החלטה לפי תנאי הדרך שאתה לא מעוניין ורוצה להמשיך ישר כמובן שיש איתות לאורך כל הדרך. מה עושים במקרים כאלו?
תודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים