קיבלתי דוח נת"צ אני רוצה להגיש ערעור – קיבלתי שני תמונות שמראות שזה הרכב מרחוק ומקרוב וגם סרטון.
רציתי לשמוע את חוות דעתכם על הערעור שאני רוצה להגיש אם יש בזה צד שיתחשבו בי לפי הנאמר. (הם שלחו לי סרטון שמראה שהמשכתי ישר) אבל למרות הכל אני רוצה להגיש ערעור כי
הטענה שלי בערעור – שהיה אפשר לנסוע בנתיב רק עם פונים ימינה לפי החיצים שמורים על הכביש וכן היתה בכוונתי לפנות ימינה אבל אין לי וואיז ואני לא מכירה את המקום, שמראה על פניה ומכיוון שאני לא מכירה את המקום אני נסעתי בנתיב הימני כדי לא לפספס את הפניה. אבל מסתבר שהשכונה שהייתי צריכה הייתה בכביש הנגדי. שגם שם יש את הנתיב לתחבורה ציבורית.
ניתן לציין שהרכב הוא רכב בעל תו נכה כידוע שניתן לפי החוק לנסוע בנתיב, וגם בתנאי שפונים ימינה.
בסופו של דבר ניתן לראות שלא פניתי ימינה מכיוון שראיתי לפי השילוט של השכונה שזה לא המקום שאני צריכה בסופו של דבר .
עוד ניתן לציין שאין לי עברות תנועה בכלל ואני שומרת על כל החוקים ומאוד זהירה ושקולה.
אני לא בעל הרכב שקיבלת את הדוח ואין לי שום עבירה מלבד זה.
זה בסדר ככה לשלוח את הערעור?
תודה רבה על העזרה!
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים