שלום
עיריית חיפה הציבה מצלמת רחוב המצלמת חונים שלא כחוק.לאחרונה קיבלתי שרשרת דוחות שצולמו עי אותה מצלמה בכרמל שצילמה אותי באותו מקום ממש שבו אני נוהג להחנות מזה שנים הרבה בקביעות כדי לפרוק סחורה לדקות ספורות בלבד.האם לא היה מחובתה להודיע בברור(חוץ משלט אחד קטן צדדי ומוסתר) שהיא מציבה מצלמה ומשנה בכך את "חוקי המשחק" שהיו נהוגים על ידה שנים ארוכות-כלומר פקחים? שמהם הייתי מקבל "אישור זמני" האם לא היה מן הראוי לתת אזהרות לפני כמתן הדוחות? ומה חוקיותה של המצלמה?
ביקשתי להישפט על הדוח הראשון.האם אוכל לצרף גם את עשרת הדוחות הנוספים שקיבלתי בעיקבותיו ?(שנרשמו רק בעקבות כך שחלף זמן מרגע הרשמם עד שהגיע לביתי הדוח הראשון).אציין שמרגע קבלת הדוח הראשון הפסקתי לחלוטין להחנות שם.למרות זאת לא הסכימה העירייה לבטל את הדוח.
אודה על עזרתכם.
אלי.
הפורום אינו עוסק בדוחו"ת חנייה תחום זה שייך לדיני רשויות שאינו בתחום התמחותי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים