אני חייל בשירות סדיר ויצאתי עם חברים לבלות בעיר. אני לקחתי אוטו. החנתי את האוטו לצד המדרכה ממש מתחת לשלט שאומר שאסור להחנות אלא בשעות מסוימות (השעות מסומנות למטה בתמרור נוסף). לאחר כמה שעות חזרתי לאוטו כדי להסיע את החברים שלי לרכבת ולחזור הביתה וראיתי שהאוטו כבר לא איפה שזכרתי ששמתי אותו. הסתובבתי ברחוב כמה וכמה פעמים למקרה שאולי התבלבלתי ובסופו של דבר כשראיתי שהוא לא שם, הייתי צריך להתקשר לאבא שלי להעיר אותן (אציין שכבר היה לפנות בוקר). לאחר מספר בירורים גיליתי שהאוטו נגרר לחניון הדולפינריום. הייתי צריך לקחת מונית (32.5 שקל) לחניון, לשחרר את האוטו (358 שקל) ועוד קיבלתי עם זה קנס (250 שקל). אני אציין שאני חייל ויש לי משכורת של 400 שקל בחודש.
על הקנס כתוב את הרחוב ממנו נגרר הרכב וגם מצוין שהעבירה צולמה במצלמה. ע"פ הקנס כתוב שחניתי בתחום תחנת אוטובוס (זה לא נכון). בנוסף, חזרתי למקום שבו כתוב שחניתי כדי לוודא את העניין, ואכן אני צודק. אפילו צילמתי את השלט שמורה שמותר לי להחנות באזור ככה שיראו בתמונה גם את התמרור וגם את מספר הבניין שכתוב בדוח.
אז כמו שהסברתי, האוטו נגרר ללא סיבה. אז שאלתי היא מה אני יכול לעשות בנושא.
תודה רבה על הסיוע
עומר שלום,
אתה יכול להגיש בקשה להשפט. יש לך פרטים על גבי הדו"ח. בבית משפט תספר את סיפור המקרה שלך כפי שתארת. תביא איתך תמונות ועדים שהיו איתך ברכב. בהצלחה
מנסיונכם האישי, כמה זמן בערך תהליך כזה לוקח? ומה בדרך כלל התוצאה שלו? האם אני אקבל את הכסף ששילמתי בחזרה והדוח יבוטל? האם יפצו אותי על המקרה? מה הצפי שלכם?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים