שלום אני נשואה לבעלי מזה שמונה שנים יש לי שלושה ילדים נימצאים בפנימיה שלא מהבעל הנוכחי יש לי ילד אחד ממנו השאלה שלי היא שאני מאד רוצה להיתגרש ופוחדת שלא אמצא את עצמי זרוקה ברחוב עם ילד האם יש לי זכויות לגבי דירת עמידר ו אם כן מה הם ? ומה אני אמורה לעשות ?כרגע אנחנו גרים בדירת עמידר שהיא רשומה על שמו
הדיור הציבורי מקנה למשפחות חד הוריות סיוע בשכר דירה או מתן מקום מגורים בעלות מופחתת. מאחר והזכאות של בעלך הינה על שמו הרי שבמקרה של פירוד לא תוכלי לגם מכוחו דירה אחרת. יחד עם זאת רצוי כי תגשי לחברה כגון עמידר, חלמיש,וכולי ותבררי את הקריטריונים. למיטב ידיעתי ומאחר והילדים בפנימיות אך שבים הביתה לסופי שבוע הרי שהם נחשבים בתוך מסת הילדים שלך ולכן את נחשבת חד הורים עם 4 ילדים, 3 מנישואין קודמים ואחד מנישואין נוכחיים. יחד עם זאת ומאחר ומדובר על שיקול מכריע מבחינתך אם להיפרד או לא, אזי מציעה כי תפני ותבררי, תקבלי תשובה בכתב. אל תשכיח לתת פרטים של הוריך / חברה טוב כדי שהתשובה לא תגיע לכתובת שלך, שם את גרה עם בעלך…
כמו כן עליך לקחת בחשבון שאת מיקום הדירה לא את קובעת.
המון בהצלחה !
חיה לזר נוטקין , משרד עו״ד וגישור
פארק המדע – רחובות
גירושין l אבהות l הסכם יחסי ממון l סכסוכי ירושה l פירוק שיתוף במשק /ים (מושבים) l צוואות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים