אני עסק וותיק מאוד בארץ בתחום עיצוב העוגות (מעל 10 שנים) עם מוניטין גדול וטוב ומאוד מוכר בכל רחבי הארץ בתחומי.
הסטודיו שלי הוא לא חנות והמרחב העסקי שלי מתקיים בעיקר ברחבי האינטרנט והלקוחות מכל חלקי הארץ.
מישהי חדשה בתחום מאיזור חיפה החליטה לספח לעצמה את שם העסק שלי ולבנות את עצמה על חשבון המוניטין שלי .
גיליתי אודותיה לאחר שפנו אלי בשלושה חודשים האחרונים לקוחות חדשים וותיקים שחשבו שאני נמצאת בחיפה או חשבו שעברתי לחיפה .
עד עכשיו לא היה ניתן לאתר אותה בחיפושים באינטרנט אבל עכשיו שהיא פתחה דף עסקי בשם זהה לשלי היא אותרה בקלות.
פניתי אליה בצורה יפה הסברתי לה שקהילת מעצבי העוגות היא קהילה מאוד מגובשת וקטנה ושעבדתי קשה במשך 10 שנים לעשות לעצמי שם טוב ומוכר בכל מיני דרכים ושהיא לא יכולה להשתמש במוניטין שלי כדי לקדם את עצמה . היא מסרבת לשתף פעולה והחליטה שרק אם זה לא חוקי היא תשנה.
מה אפשר לעשות ? (קראתי את התיק שייצגת על היקב , עניין שנשמע זהה לבעייה שלי רק מיימדי העסק קטנים יותר)
תודה רבה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים