שלום, שמי יונה ואני מורה בבית ספר תיכוני, לאחרונה שמתי את הטלפון שלי בתיק בחדר המורים שאמור להיות סגור רק למורים אך הטלפון נגנב, לאחר מכן הסתבר לי שזו לא הגניבה הראשונה וכי אחת לשבוע נגנב טלפון מחדר המורים. ההנהלה טוענת שזה לא באחריותה אלא באחריותנו, אך נראה לי שלכל הפחות יש על ההנהלה אחריות להזהיר את המורים שיש גניבות בחדר, ישאירו שלט או יתריעו באופן דומה, הלא כך? באם מדובר ברשלנות? בברכה, יונה דהן.
מקרה קצת גבולי. אמנם חדר המורים מיועד למורים, אך ללא ספק מסתובבים של גם תלמידים, הורים שנפגשים עם המורים וכן כל מיני נותני שירות למיניהם. תדרשו שיהיו לכם לוקרים עם מנעולים לתיקים שלכם. קשה לי להאמין שבית הספר ייקח אחריות ויפצה במקרה זה. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים