שלום, מתביישת לספר אבל הגעתי למצב נפשי מאוד קשה וגנבתי מרשת סופרים גדולה (100 ש"ח)
תפסו אותי ביציאה והושיבו אותי בחדר .
מאחר ולא הייתה עליי ת.ז/רישיון לא הסכימו לשחרר אותי למרות שהצעתי לשלם על הקנייה..
הקב"ט לא הגיע ועיכבו אותי במשך שעה . הוא החליט להזמין משטרה מאחר ולא יכל להגיע בעצמו למקום.
המשטרה הגיעה, שאלה למה גנבתי עניתי להם, הם הבינו שהמצב רגיש ושאלו אם אני מוכנה לשלם -כשהשבתי שכן הם התעצבנו בכלל שהסופר עיכבו אותי וזימנו אותם במיוחד לשם…ואמרו לי שמבחינתם אני משוחררת…
חיכתי ולא הגיע אף אחד מהסופר אז החלטתי לעזוב..השארתי את הקניה שלי שם ( את הרכישה שביצעתי וכמובן שגם את זו הגנובה)
לסופר לא השארתי פרטים מזהים מלבד טלפון נייד
הם התקשרו אליי לאחר מכן כי ראו שהלכתי אבל פחדתי לענות
מה הסיכוי שאענש? ובאיזה אופן?
השארתי את הקנייה שלי שם..גם זו ששילמתי עליה…
אני בחורה ישרה שפשוט הגיעה למצב לא פשוט בכלל ועשיתי טעות..מרב הבהלה פשוט הלכתי…פחדתי שיכניסו אותי לבית כלא או משהו…
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים