שלום, בחודשים האחרונים ביצעתי עבודה עבור לקוח ישראלי החי החו"ל, ע"פ בקשתו. ברגע האחרון כאשר העבודה היתה מוכנה הוא התחרט ועצר הכל, אבל אמר וכתב שיודע שהושקעה עבודה וזמגינ לי תשלום וביקש פרטי חשבון להעברה. זה לא קרה. הוא מתחמק ומתעלם מפניותי ולא מגיב , נהפוך הוא לאחר פניות רבות הגיב בתוקפנות ובכעס על כך שאני בכלל פונה אליו. אין לי כתובת שלו בחו"ל רק עיר. האם וכיצד ניצן לגבות שכר עבודתי. תודה
שלום רב,
ראשית יש לבחון האם קיים בינכם הסכם עבודה בכתב ו/או הצעת מחיר חתומה על ידו, וכן מה גובה החוב, ואז לבחון לאיזו ערכאה מתאימה הסוגיה להתברר הן לגבייה בהוצל"פ ולחלופין הגשת תביעה בבית המשפט.
לעניין הימצאותו של הלקוח בחו"ל, קיימים היום תחליפי המצאה אשר יכולים לסייע בניהול ההליכים נגד הלקוח.
את/ה מוזמנ/ת לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. 03-7700022
בברכה,
איגי בקרמן, עו"ד
050-3-222-111
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים