אני ואמא שלי גרות ביחד ומזה 30 שנה בנתק מוחלט מבת נוספת של אמי ( אחותי לפני כחודש היא הגיע לבית שלנו שזה בית שעברנו אליו מעיר אחרת היא איתרה את הכתובת לא ברור לנו איך
חיכתה לי בחניה ובאה אלי בטענות כלפיי אמא שלי יש לה מטען של שנים ומבקשת לגור איתנו היא ואמא שלי לא הסתדרו כל השנים כאמור היו בנתק 30 שנים מאז אותו מפגש היא מגיעה ודופקת על בדלת וומדבקת אמא שלי מפחדת בגלה להתחיל שוב ויכוחים ובטח שלא מוכנה שתגור כאן הזמנו משטרה הם בקושי מגיעים אמרו לי תוציאי צו הגנה
שאלתי אם בכלל שופט יתן צו הגנה במקרה כזה אציין כי היא אלימה מילולית וגם היו תלונות כלפייה לפני כ 15 שנים
וצו הגנה הוא זמני … האם בכלל שופט יתן צו במקרה כזה שאני ההבת יבקש היא תטען שאני לא רוצה שתדבר עם האמא מה ניתן לעשות
אני מציע שאם אתן חשות מוטרדות אז תנסו
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים